FEBO GRONINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Groningen. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 20:17 Ik had een fricandel speciaal besteld en die was niet te eten heel hard en koud.de rest was wel goed
19 jul 2024 om 13:29 De bezorg tracker stond een uur lang op 29 minuten. Febo gebeld en ze hadden geen bestellig binnen(?). Klantenservice zei van wel. Uiteindelijk kwam de bestelling. Ging heel raar deze keer.
29 jun 2024 om 3:39 Het is dat ik vorige maand geluk had met de Toto. maar meer dan 20 Euro durven te vragen voor een patatje en 3 snacks is compleet belachelijk.
24 jun 2024 om 8:17 Heerlijk tijdens de wedstrijd een paar speciaaltjes. Daar wordt een mens gelukkig van! Nu het voetbal nog wat beter en de cirkel (of bal) is rond :)
26 mei 2024 om 8:25 Vriendelijke bezorging eten goed warm.
20 mei 2024 om 20:17 Alles prima behalve pindasaus was veel te dik en slechte smaak
12 mei 2024 om 1:33 Bijna 30 euri voor een patatje en wat snacks. Wel lekker tho :P
6 mei 2024 om 14:49 Twee uur wachten op koud eten, doe ik niet weer
29 apr 2024 om 10:23 mayonaise miste, frikandel ketchup werd frikandel curry. 2 milkshake aardbeien besteld, we kregen 1 aardbei en 1 vanille. en we hadden maar een kleine bestelling
23 apr 2024 om 21:25 Duurde te lang 2 uur eten was warm en goed
7 apr 2024 om 21:04 Bestel zondag middag is er geen kopstukken meer krijg ik een burger, jullie moeten mij even bellen en vragen wat ik wil
1 mrt 2024 om 17:35 Koud en duurde meer dan 2 uur.